Το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό

Ένας υπεύθυνος κόσμος, δίπλα σας!

Σας αξίζει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό!

Πιστεύουμε στην προσωπική επαφή με τον ασθενή σε όλα τα στάδια της νοσηλείας του , γι’ αυτό και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε ότι κατά την έξοδό του ο κάθε ασθενής θα είναι λειτουργικός και ευδιάθετος.

Στη νεφρολογική μονάδα  στον Πειραιά ο κάθε ασθενής παρακολουθείται από  μια άρτια καταρτισμένη ομάδα από ιατρούς όλων των  ειδικοτήτων , όπως Καρδιολόγοι, Αγγειοχειρουργοί, Οφθαλμίατροι, Ενδοκρινολόγοι, Εξειδικευμένο , Ψυχολόγοι, Διατροφολόγοι, όλοι με πολυετή εμπειρία στην αιμοκάθαρση. Και για να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη και πολύπλευρη κάλυψη συνεργαζόμαστε με έγκυρες κλινικές, διαγνωστικά και χειρουργικά κέντρα και διαθέτουμε  ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα για τις μετακινήσεις των ασθενών μας. Για οποιοδήποτε περιστατικό που χρήζει άμεση αντιμετώπιση έχουμε φροντίσει  και είμαστε σε στενή  συνεργασία με κλινικές σε πολύ μικρή απόσταση από τη μονάδα μας.

Στη νεφρολογική μονάδα  στην Ιεράπετρα Κρήτης ο κάθε ασθενής παρακολουθείται από  μια άρτια καταρτισμένη ομάδα από ιατρούς όλων των  ειδικοτήτων , όπως Καρδιολόγοι, Αγγειοχειρουργοί, Οφθαλμίατροι, Ενδοκρινολόγοι, Εξειδικευμένο , Ψυχολόγοι, Διατροφολόγοι, όλοι με πολυετή εμπειρία στην αιμοκάθαρση. Και για να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη και πολύπλευρη κάλυψη συνεργαζόμαστε με έγκυρες κλινικές, διαγνωστικά και χειρουργικά κέντρα και διαθέτουμε  ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα για τις μετακινήσεις των ασθενών μας. Η  συνεργασία μας με το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας εξασφαλίζει την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού  παρουσιαστεί.

Σας Αξίζει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό